Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Cégünk az Inter Crown Europe Zrt.,

klasszikus informatikai nagykereskedő cég, 25 éve megbízható partner Magyarország és a közép-kelet-európai régió piacain egyaránt. Eredetileg angol-magyar vegyes vállalatként indultunk, kereskedelmi jogelődünk a Crown-Tech Kft., 2002 óta azonban kizárólag magyar tulajdonú a vállalat.

Több ezer partnerünk Magyarország és Közép-Kelet-Európa teljes területét lefedi, köztük megtalálhatók kis, közepes és nagy rendszer-integrátorok, internet és távközlési szolgáltatók, kábeltelevíziós és biztonságtechnikai cégek, de jelentős forgalmat bonyolítunk le sub-disztribúcióban is.

Az informatikai termékek széles palettáját kínáljuk viszonteladó partnereinknek, az egyszerű switch-ektől az adatközpontokig, a lakásoktól a városi hálózatokig. Ezen belül is fókuszálunk az aktív és passzív hálózati eszközökre, optikai hálózatokra, vezeték nélküli hálózatokra, megfigyelő rendszerekre, valamint Kingston memóriákra.

Webáruházunkban termékeinket kényelmesen megvásárolhatja, nagyobb vagy speciális megrendeléseknél azonban telefonon is állunk partnereink rendelkezésére. Mint az egyik legrégebbi nagykereskedő cég, közvetlen kapcsolatban állunk jelentős beszállítókkal, de kiterjedt beszerzési csatornáink lehetőséget adnak szinte minden termék kedvező áru értékesítésére is. Mindezt több mint 25 éves szakértelemmel, nagy raktárkészlettel, gyors - pontos kiszolgálással és rugalmas garanciális ügyintézéssel kínáljuk partnereinknek, akik közül nem eggyel már megalakulásunk óta együtt dolgozunk.

  ACTi Corporation IP kamerák és tartozékok
  AMP Netconnect Rendszergaranciás strukturált kábelezési rendszer
  D-Link Ethernet hálózati eszközök
  Full Enterprise Hálózat szerelési anyagok, kábelek
  GeoVision IP kamerák és tartozékok
  Gigalight Gyártóspecifikus és gyártófüggetlen optikai modulok minden platformhoz
  Grante Antennák különböző frekvencia tartományokban
  InfiNet Wireless Nagy sávszélességű rádiós rendszer
  Kingston Technologies PC/szerver/notebook RAM-ok, Flash memóriák, SSD meghajtók
  MikroTik Routerek, routerboard-ok, tartozékok és kiegészítők
  Raisecom Technology Szolgáltatói switchek
  Rittal Rack szekrények és tartozékok
  Triton Rack szekrények és tartozékok
  Ubiquiti Networks Kül- és beltéri vezeték nélküli megoldások
 

 

Hírlevél