Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy
Grante

Grante

www.grante.hu

A Grante Zrt. 1993-ban alapult, de a története 1973-ra nyúlik vissza, amikor az akkori Finom Mechanikai Művek antennagyártásba kezdett. Az első évtizedekben főleg katonai felhasználásra készítettek antennákat, de sok rádiós gerinchálózatot is az FMV antennákkal valósítottak meg Kelet Németországban, Oroszországban, Indiában és Magyarországon, többek között az 1980-as moszkvai olimpiát is FMV antennákon közvetítették.

A Grante termékeket manapság széles körben használják a telekommunikációs vállalatok a világ minden részén.

Cégünk szoros együttműködésben áll a gyártóval, amelynek köszönhető többek között az InfiNet InfiLink 2x2 rádiós linkek számára fejlesztett féldirekt szerelésű HPA antenna család létrejötte, amely már világszerte bizonyította több ország területén, hogy a két gyártó berendezéseinek együttes használata megkérdőjelezhetetlen eredményekre képes.

Kínálatunkban megtalálható felújított HPA antennák költséghatékony és egyben megbízható alternatívái a piacon kapható fél professzionális antennáknak, amelyek számos wireless szolgáltató hálózatában teljesítenek szolgálatot, az üzemeltetők maximális megelégedettségére.