Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy
Korenix

Korenix

www.korenix.com

Korenix Ipari Ethernet megoldások

Egy speciális termékcsaláddal bővítettük termékkínálatunkat, amely kifejezetten az ipari környezetben épülő adathálózatokhoz biztosít megfelelő berendezéseket.

Mitől lesz egy termék „ipari”?

Az extrém felhasználási területek (gyárak, közlekedési járművek, kötött pályás közlekedés rendszerfelügyelete, stb.) megkívánják, hogy az ott üzemeltetni kívánt berendezések megfeleljenek a magas elektrosztatikus és rázkódás védelmi, valamint az emelt hő tartományú elvárásoknak, kiegészítve ezeket a magas fokú redundanciát biztosító képességekkel. Az ipari környezetbe szánt berendezések tápellátása is a felhasználási terület szerint alakul (12V, 24V, 48V – 110V), hogy ne kelljen külön 220V-os rendszert kialakítani hozzá.

Miért Korenix?

A Korenix egy számos díjat nyert gyártó, aki kimagaslóan jó ár/érték arányú berendezéseket állít elő. Termékei egyedi szabadalommal rendelkeznek, és rengeteg nemzetközi referencia áll a háta mögött. Minden egyes legyártott berendezést kimagaslóan extrém tesztelésnek vetnek alá, hogy garantáltan helyt álljanak majd a gyakorlatban. Cégünk azért döntött a képviselet mellett, mert így egy komplett, széles termékkínálatot tudunk partnereinknek biztosítani – megfelelő árszínvonalon.

Termékválaszték

A Korenix termékkínálatában a következő termékek találhatóak meg: