Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Minden szolgáltató életében bekövetkezik az a pillanat, amikor egy olyan problémával szembesül, amelyet a már megszokott 5GHz-es eszközökkel (Ubiquiti, MikroTik) nem tud üzembiztosan megoldani. Ilyen esetekben a megoldást egy komolyabb, kifejezetten gerinchálózati alkalmazásra szánt eszköz jelenti – lényegesen magasabb áron.

Mit válasszunk?

A megfelelő eszköz kiválasztása minden esetben nehéz, hiszen több körülményt is mérlegelni kell a bekerülési költségtől, az üzemeltetési költségen át, az eszköz újra hasznosíthatóságáig (amennyiben új helyszínre kell telepíteni).

A kis szolgáltatók számára az InfiNet Wireless termékei – kiegészítve a GRANTE HPA antennákkal - egy rendkívül rugalmas és megbízható megoldást kínálnak az 5GHz-es spektrumban. Az előnyök közé tartoznak:

  • Nagy kapacitás (akár 240 Mbit/s aggregált sávszélesség)
  • Aszimmetrikus vonalterhelés – a teljes aggregált sávszélességet a forgalmi terheléstől függően osztja el a rendszer a fel- és le irány között
  • Nagy áthidalható távolság (hazánkban 40km-es szakasz is működik 230Mbit/s gyakorlati átviteli képesség mellett!)
  • Fejlett analitikai és beállítást segítő eszközök a tökéletes működés eléréséhez
  • Több lépcsős kapacitás licencelés (40/80/150/300Mbps kapacitás licenc) a rugalmas fejleszthetőség érdekében
  • Magas szintű hazai terméktámogatás és garanciális háttér 

 

Hogyan finanszírozzuk meg a kiválasztott eszközt?

A legnagyobb probléma minden esetben egy beruházás megtérülése. Sok esetben egy pályázati lehetőség segíthet, de a szigorodó feltételekkel és a hosszú elbírálási idővel sok esetben ez nem megfelelő alternatíva.
Cégünk a GRENKE Leasing-hez fordult a megoldásért, akik kiváló bérleti lehetőséget biztosítanak ügyfeleiknek. A bérlet legfontosabb tulajdonsága, hogy költségként jelenik meg a könyvelésben, ezért az adóból leírható, ráadásul a bérleti konstrukció lejártával az eszköz maradvány értéken megvásárolható.
Az ügyintézés minden esetben nagyon gyors, minden papír munkával együtt kevesebb, mint egy hét alatt eljut a termék az újdonsült bérlőhöz.