Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Kingston termékek

Cégünk a Kingston Technology Company Inc. memóriagyártó első magyarországi disztribútora.
Jogelődünket is beleértve 1992 óta forgalmazzuk nagy sikerrel a termékeket.
A Kingston név az 1987-es megalakulás óta a jó minőségű memória szinonimájává vált, amit csak igazán nagy márkák mondhatnak el magukról.

Minden termékből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, de ha éppen a kívánt termék nem állna rendelkezésre nálunk, szolgáltatásaink közé tartozik, hogy akár másnapra is behozzuk Önnek.
A Kingston minden memóriájára és memóriakártyájára élettartam garanciát biztosít, és a pendrive-okra is 5 év garancia érvényes, amelyet nálunk akár cseregaranciaként is érvényesíthet, bár elmondható, hogy a meghibásodási arány rendkívül alacsony, kevesebb mint 1 ezrelék.

A Kingston Technology Company Inc.-ről

A Kingston Technology Company Inc. a világ legnagyobb független memóriagyártó vállalata. A Kingston memória és flash termékeket tervez, gyárt, valamint forgalmaz asztali számítógépekhez, laptopokhoz, szerverekhez, nyomtatókhoz, PDA-khoz, mobiltelefonokhoz, digitális fényképezőgépekhez, és MP3 lejátszókhoz.

A leány- és tagvállalatai által működtetett nemzetközi hálózaton keresztül, a Kingston olyan országokban is berendezkedett termékei gyártására, mint Kalifornia, Malajzia, Tajvan és Kína, valamint kereskedelmi képviselői segítségével látja el az Amerikai Egyesült Államok, Európa, Oroszország, Törökország, Ukrajna, Ausztrália, Új-Zéland, India, Tajvan, Kína és Latin-Amerika memória piacát.

További információ a www.kingston.com/europe weboldalon található.

Kingston Value memóriák (ValueRAM)

A részletes leírásának köszönhetően a végfelhasználó könnyedén választhatja ki a bővíteni kívánt gépébe ajánlott value memóriát. A Kingston termékek 100%-osan teszteltek, élettartam garanciásak, és kedvező árakon érhetőek el.
A Kingston Technology nagy teljesítményű HyperX memóriákat is forgalmaz, amely az asztali számítógépek, és notebook-ok teljesítményét növelik, a felhasználók legnagyobb örömére.

A Kingston HyperX memóriamodul a rendszerteljesítményt az átlagosnál rövidebb késleltetési idő használatával fokozza.

Bővíthető termékcsoportok:

  • szerver
  • notebook
  • desktop PC         

A ValueRAM-okról bővebben itt tájékozódhat: http://www.valueram.com/

Kingston rendszertesztelt Brand memória (Brand RAM)

A Kingston úgynevezett rendszertesztelt Brand memóriákat tervez és gyárt minden neves számítógép márka és annak egyedi típusai számára (Acer Dell, HP, stb.), élettartam garanciával. A tervezés összehangolja a rendszer időzítését, és a memória figyelembe veszi a processzorral való hatékony kommunikációt.

Keresse az Önnek megfelelő Kingston memóriát az online konfigurátorban:
http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator

Kingston multimédia termékek

A fotók, zene, videó és adat növekvő világában a „digitális életünk” egyre kiterjedtebb igényeket követel.
Ezen igények kielégítésére tökéletesítette a Kingston multimédiás termékeit.

Flash termékei:

  • DataTraveler USB pendrive
  • MicroSD memória kártyák
  • Secure Digital (SD) memória kártyák
  • CompactFlash (CF) memória kártyák
  • Kártyaolvasók2017-ben a Kingston Digital Inc., a Kingston Technology Company Inc. leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT), mely 1, illetve 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít

 


Termékeinket a következő linkre kattintva tekintheti meg: http://www.kingston.com/flash/

Kingston mozgóalkatrész nélküli SSD meghajtók

2008 végén mutatta be a Kingston Digital Inc., a Kingston Technology Company Inc.
Flash memóriagyártó tagvállalata első két SSDNow mozgóalkatrész nélküli (SSD) meghajtóját, az SSDNow E Series és az SSDNow M Series termékeket. A Kingston az SSD meghajtókat a Fortune 1000 vállalatainak, valamint bizonyos szakmai piacok igényeinek kielégítésére fejleszti. Az SSDNow E Series kimondottan a nagyvállalati kiszolgálói környezetet célozza meg, míg az SSDNow M Series a mobil alkalmazottak számára készült, akik a legjobb teljesítményt várják el egy hordozható számítógéptől.

A Kingston SSDNow E és M Series termékcsaládok az Intel mozgóalkatrész nélküli meghajtóit használják, amelyek jelenleg a legjobb teljesítményt nyújtják a piacon.
A Kingston SSDNow meghajtók a szabványos SATA merevlemez-csatlakozást használják, de a merevlemezekkel ellentétben sokkal robusztusabbak, és mivel mozgó alkatrészt nem tartalmaznak, képesek ellenállni a rázkódásnak és az extrém körülményeknek. A Kingston SSDNow E és M Series meghajtók a S.M.A.R.T technológia segítségével követik nyomon a meghajtók megbízhatóságát és sértetlenségét.

Tárolókapacitásuk jelenleg 32 – 160 Gb-ig terjed. Az SSD meghajtókról bővebben itt tájékozódhat: http://www.kingston.com/ssd/