Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

MikroTik MTCNA képzés júniusban!

2016. június 22-24. között tartjuk soron következő MikroTik MTCNA képzésünket. Az MTCNA képzés a MikroTik tanfolyamok alapköve. A RouterOS képességét ismerteti sok-sok gyakorlattal. Aki részt vesz, nem csak átfogó képet kaphat a rendszer működéséről, de a főbb funkciókat ki is próbálhatja érdekes konfigurációkkal, példákkal. A hivatalos vizsgával záruló képzésen megszerezheti a MikroTik által elismert és kiállított oklevelet.

A képzés időtartama 3 nap, az órák 09:00-17:00-ig tartanak. A képzés helyszíne az Inter Crown Europe Zrt. telephelye, mely a 1139, Budapest, Frangepán u. 11. szám alatt található.

Tanfolyam ismertető:

  • A MikroTik és termékeinek bemutatása
  • Első belépés egy RouterOS-t futtató eszközre, ISO-OSI modell alapjai, szoftver frissítés elmélete és gyakorlata, szoftver csomagok, licencelés, új szoftver telepítés elmélete.
  • Egyszerű route-olt tantermi hálózat létrehozása: MAC-címek, IP címzés, netmaszk alapok, alapértelmezett átjáró fogalma, DHCP kliens megismerése, DHCP szerver konfigurálás
  • Tűzfal ás NAT alapok: chain-ek használata, egyszerű szabályok írásának gyakorlása, address list megismerése, NAT szabályok elmélete és gyakorlata, port forward gyakorlat
  • QoS alapok: Kliens sávszélesség-korlátozása és működésének ellenőrzése, forgalom priorizálás, kapcsolatok és csomagok megjelölése, valamint ezeken kifinomultabb QoS műveletek végrehajtása
  • Wireless alapok: AP és kliens konfigurálás, kapcsolódás ellenőrzése, alap biztonsági megoldások, Nstreme bemutatása, Wireless bridging
  • Routing: statikus routing bemuatása, gyakorlása, dinamikus routing alapok (OSPF)
  • HotSpot: Hogyan működik? Hogyan állítható be?
  • Tunel-ek: PPPoE kliens és szerver beállítás, PPTP kliens és szerver
  • Web proxy: proxy alapok, transzapens proxy konfigurálása, web oldal logolás, cache külső tárra

MTCNA képzés tartalmi áttekintő

Az oktatás magyar nyelvű és egy angol/magyar vegyes nyelvű vizsgával zárul (a kérdések 30-40%-a magyarul jelenik meg, a többi angolul). A tréningen rengeteg gyakorlatot kell elvégezni, amihez a routereket mi adjuk, viszont Windows-os programok futtatására alkalmas laptopot hoznia kell a résztvevőknek. Az oktatási napokon a kávészünetekben az ellátást és az ebédet díjmentesen biztosítjuk. A képzés részvételi díjának fizetése előreutalással, a képzés kezdete előtt történik.

Legyen részese az előregisztrációs kedvezményünknek!
Küldje el jelentkezését 
2016. június 10-ig e-mailben a sales@intercrown.hu címre
és ajándékba adunk egy MikroTik hAP Lite routert!

Képzés részvételi díja: 59.990 Ft+ÁFA/fő

A képzésen résztvevőknek rendelkezniük kell hálózati alapismeretekkel. Az MTCNA tananyagához szükséges ismeretek: az ISO/OSI modell 2. és 3. rétege közötti különbség, MAC és IP cím fogalma, subnetek jelentőssége, subnet számítás, átvitelvezérlési protokollok, TCP és UPD közötti különbség, portok fogalma. Routing alapismeretek megléte előny.
A már beregisztrált résztvevőknek igény esetén tudunk biztosítani egy olyan vázlatot, melyből a szükséges előzetes tudás beszerezhető.

Jelentkezését a sales@intercrown.hu címre várjuk.