Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Wireless eszközök

Cégünk 2005 óta foglalkozik professzionális rádiós adatátviteli berendezések forgalmazásával, amelyek egyaránt elégítik ki a rendszerintegrátorok és internetszolgáltatók legmagasabb igényeit is. Portfóliónkban minden megtalálható, ami megfelel napjaink magas elvárásainak: a legegyszerűbb kliens berendezésektől az 1Gbps full duplex adatátvitelre képes mikrohullámú rádiókig.
Megfelelő raktárkészletet, versenyképes árakat, szakértelmet kínálunk partereinknek és igény szerinti segítséget tervezésben, kivitelezésben egyaránt.

Gerinchálózati eszközök

A gerinchálózattal szemben támasztott igények napról napra növekvő tendenciát mutatnak. Sávszélességben, rendelkezésre állásban, redundanciában és természetesen megbízhatóságban is egyaránt a legjobbat kell, hogy nyújtsák azok az eszközök, amelyeket a gerincbe szerelnek.
Cégünk többfajta technológiát kínál erre a speciális felhasználási területre, amelyeket alapvetően az adatátviteli közeg, a maximálisan elérhető sávszélesség és maximálisan áthidalható távolság különböztet meg egymástól:

Gyártóink:

Alcoma Infinet 3Roam

Licenszelt mikrohullámú adatátvitel

A védett (licenszelt) frekvencián történő rádiós adatátvitel nagy sávszélességű (akár 1 Gigabit fölötti) és nagy távolságú összeköttetések ideális megoldása. Védett jellegénél fogva a kijelölt frekvencián dedikált, zavarmentes adat- és műsor forgalmat lehet lebonyolítani, amiért havonta – a kijelölt frekvenciától és a megvalósított sávszélességtől függően – frekvencia bérleti díjat kell fizetni.

Cégünk a teljes körű ügyintézést vállalja a tervezéstől az engedélyezésen át egészen a telepítésig.

Gyártóink:

Alcoma 3Roam

InfiNet 5Ghz-es nagysávszélességű rádiós rendszer

Az orosz fejlesztésű, 5Ghz-es spektrumban működő rádiórendszer egyedülálló szoftverének köszönhetően alkalmas bérelt vonali szintű, nagy távolságú és nagy sávszélességű rádiós összeköttetések megvalósítására akár 300Mbps adatátvitelig, legyen szó pont-pont vagy pont-multipont kiépítésekről.
Kifinomult Quality of Service tulajdonságainak köszönhetően magas színvonalon képes kritikus időzítésű, valós idejű adatfolyamok (VoIP, Video) biztonságos átvitelére, mindezt rendkívül versenyképes árakon. Az eszközcsalád ideális felhasználási területei a városi méretű kiterjedt hálózatok és megfigyelőrendszerek, valamint a nagy távolságú, nagy sávszélességű összeköttetések.
Hazánk területén számos internet szolgáltató és rendszer integrátor használja nagy megelégedettséggel az InfiNet termékeit, amelyben komoly szerepet játszik a gyártó - és cégünk - által nyújtott emelt szintű terméktámogatás.

Gyártó Honlapja: www.infinetwireless.com

 

Adó oldali kliens eszközök

Az internet szolgáltatás az ügyfelek megelégedettségén alapszik. Minél több ügyfél van egy hálózatban, annál nehezebb mindegyikük számára biztosítani a megfelelő szolgáltatási színvonalat, ugyanakkor a versenyképesség szempontjából elengedhetetlen, hogy az ügyfelek által használt kliens eszközök és az ezeket kiszolgáló adó berendezések elérhető áron kínáljanak megfelelő szolgáltatási színvonalat.

Cégünk kizárólag olyan termékeket kínál erre a felhasználási területre, amelyek maradéktalanul eleget tesznek a fenti elvárásoknak anélkül, hogy funkcionalitásban és megbízhatóságban kompromisszumot jelentenének szolgáltatónak és ügyfélnek egyaránt.

Gyártóink:

Mikrotik Ubiquiti

Kiegészítők

Lehet magas színvonalú gerinchálózatunk, használhatunk megbízható adó és kliens oldali berendezéseket, mégis sok esetben egy beázó antenna vagy kábel, egy villámvédelmet nélkülöző kapcsolat, vagy csak egy rossz minőségű tápegység komolyan megnehezítheti az életünket és akár drasztikusan csökkentheti szolgáltatásunk színvonalát.

Kínálatunkban csak olyan eszközöket ajánlunk, amelyek a gyakorlatban bizonyították, hogy méltó kiegészítői az általunk forgalmazott aktív eszközöknek.

Gyártóink:

Grante Ubiquiti

Szolgáltatások

Cégünk komoly szakmai és gyakorlati tapasztalatokra tett szert az elmúlt években mikrohullámú hálózatok tervezésében és kivitelezésében egyaránt. Széles és folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően bármilyen méretű, kapacitású és típusú kábel nélküli hálózat megtervezését és telepítését vállaljuk, amelyek a következőek lehetnek:

 • Licenszelt mikrohullámú összeköttetések tervezése és kivitelezése:
  Küldje el nekünk a tervezett összeköttetés koordinátáit és magassági adatait, valamint az igényelt sávszélességet és egy napon belül elküldjük ajánlatunkat az összes általunk forgalmazott rendszerre. Amennyiben megvásárolja az általunk kínált berendezést, rendkívül kedvező áron elvégezzük a frekvencia kijelöléssel és bérléssel kapcsolatos papírmunkát. A berendezést pedig – immáron kulcsrakészen – az Ön rendelkezésére bocsátjuk! Magasan képzett szakembereink rendelkezésére állnak, amennyiben szüksége van telepítésre – garanciával!
   
 • FSO (Free Space Optics) Lézeres összeköttetések tervezése és kivitelezése:
  Amennyiben az optikai kábelek által biztosított színvonalra és sávszélességre van szüksége és nem szeretne publikus frekvenciát használni, sem frekvenciadíjat fizetni a védett frekvenciáért, akkor Önnek FSO berendezésre van szüksége! Akár 5km-es távolságig tervezhető magas megbízhatósági mutatókkal bíró összeköttetés. Szakembereink segítenek a megfelelő eszköz kiválasztásában és az igény szerinti telepítésben egyaránt!
   
 • 5Ghz-es nagysávszélességű Pont-Pont és Pont-Multipont rendszerek tervezése és kivitelezése:
  Amennyiben a hagyományos rádiórendszereknél nagyobb sávszélességre, magasabb biztonságra, komolyabb Quality of Service és VLAN beállításokra van szüksége, az InfiNet rendszer – szakértői támogatásunkkal kiegészítve – kompromisszummentes megoldást nyújt.
  Legyen szó nagy távolságú Pont-Pont kapcsolatokról vagy városi méretű Pont-Multipont hálózatokról, a rendszer által biztosított 300Mbps sávszélesség több mint elegendő a legtöbb ügyfél számára. A tervezést és az esetleges kivitelezést bízza nyugodtan szakembereinkre.
   
 • Térfigyelő rendszerek rádiós összeköttetésének tervezése és kivitelezése:
  Az IP alapú megfigyelőrendszerek számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos videorendszerekkel szemben, köszönhetően a nagyfelbontású kameráknak és az intelligens biztonságtechnikai szoftvereknek köszönhetően. A megfigyelőrendszereknél elengedhetetlen a magas rendelkezésre állás, a magas szintű titkosítás és a folyamatos, szakadásmentes videojel továbbítása.
  Az InfiNet rendszer világszerte számos helyen bizonyította megbízhatóságát városi méretű hálózatokban, amely tapasztalatokra építve hazánkban is kiváló választás.
  Amennyiben hasonló rendszer bevezetését tervezi, szakembereink teljes körű tervezéssel és kivitelezéssel állnak a rendelkezésére!
   
 • Hivatalos gyártói tanfolyamok, tréningek szervezése és lebonyolítása:
  Dinamikusan fejlődő világunkban a naprakész szakmai tudás elengedhetetlen. Mi segítünk Önnek, hogy alkalmazottai megfelelő technikai tudással rendelkezzenek, azáltal, hogy hivatalosan minősített technikai tanfolyamokat tartunk. Célunk, hogy az általunk képviselt gyártók technikai újdonságaival első kézből értesüljenek és azokat gyakorlati tapasztalatok után ajánlják ügyfeleiknek.

Referenciák

Referenciáink megtalálhatóak a legnagyobb telekom cégeknél, internet szolgáltatóknál és rendszerintegrátoroknál egyaránt, lefedve az állami szektort, a fegyveres erőket, bankokat és a nagyvállalatokat is.

Esettanulmányaink

InfiNet InfiLink 2x2 Pro iDFS mérés városi környezetben - Folytatás
Fesztivál a határon – az Ubiquiti UniFi rendszere ismét bizonyított
InfiNet InfiLink 2x2 Pro iDFS mérés városi környezetben
UniFi intelligens WiFi hálózat wellness környezetben
UniFi intelligens WiFi VoIP kliensekhez a Prime Rate nyomdában
Infilink2x2 és Grenke Leasing – a kis szolgáltatók szolgálatában
A Balatoni Hajózási Zrt. Ubiquiti kültéri WiFi Hotspot rendszere
InfiNet gerinc eszközök a hatvani térmegfigyelő rendszerben
Így zajlott: Gerinchálózati kapcsolatok élő bemutatója és összehasonlító tesztje
Élő közvetítés városi környezetben InfiNet Wireless linken  
Átfogó 5Ghz-es összehasonlító teszt – minősített mérőeszközökkel