D-Link
Termékkategóriák
A gyártóról röviden

Cégünk a D-Link hálózati eszközgyártó legrégebbi európai disztribútora, kapcsolatunk kezdete egybeesik az 1989-es megalakulásunkkal. A hálózati aktív eszközöket gyártó és fejlesztő cég mára jelentős sikereket ért el a nemzetközi és hazai piacon, a megbízható és gazdaságos megoldásaival a SoHo, és a nagyvállalati szegmensekben egyaránt. A D-Link 31. éve „épít hálózatokat emberek számára”. Ez idő alatt milliárd dolláros bevételt termelő nemzetközi tervezővé, fejlesztővé és gyártóvá nőtte ki magát a hálózati eszközök, broadband termékek, digitális eszközök, hang és adatátviteli eszközök piacán.

A D-Link 21%-os részesedéssel rendelkezik a LAN switch portok nemzetközi piacán. A vállalat megoldásai ideálisak digitális otthoni, kis- és középvállalkozások és üzleti felhasználók számára. A D-Link-et a BusinessWeek Magazine ‘Info Tech 100’-as listájának tagjává választotta, mely a világ legjobb IT vállalatait gyűjti össze.

A D-Link Magyarországon közvetlenül képviselteti magát, Partner+ és Business-Energizer programjai valódi előnyöket tartalmaznak: értékesítés-támogató anyagok egy központi portálról, folyamatos akciók és incentív programok, képzési és tanúsítási rendszer, valamint dedikált pre-sales és sales csapat segíti rendszerintegrátor partnereink munkáját.
Vállalati szinten a D-Link olyan hálózatok kiépítését szolgálta eszközeivel és technológiáival, mint az Országos Mentőszolgálat sürgősségi telefonrendszere, a Debreceni Agrártudományi Centrum IP-hálózata, vagy éppen vezető Internet szolgáltatók országos gerinchálózata.

Mindeközben jelentős társadalmi szerepet vállalva az elmúlt években számos ifjúsági szervezetet, non-profit szerveződést segített technológiai tanácsadással és termékekkel. Az Országos Teleház Szövetség, vagy éppen az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara mellett olyan helyi jelentőségű szervezetek is számíthattak segítségükre, mint a nagykanizsai Delfin Ifjúsági Szolgáltató Egyesület.

A D-Link Magyarország ma disztribútorokon és mintegy 2000 kisebb-nagyobb partneren keresztül az ország minden pontjára eljut, támogató irodája pedig a legkisebb termékek beüzemelésétől a legnagyobb rendszerek összeállításáig minden kérdésre válaszol.

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató