KE-Line
Termékkategóriák
A gyártóról röviden

KELine® Strukturált hálózati rendszer

A KELine® strukturált termékcsalád két időtálló Cat.6A rendszert is tartalmaz, melyek hitelesítve vannak a 10Gbase-T adatátviteli sebességre. Ezen kívül Cat.5E, Cat.6 és az optikai kábelezés teljes portfólióját is lefedi és minden olyan elemet, melyek szükségesek az adatátviteli infrastruktúra kiépítéséhez.
A KELine®  tekintetbe veszi a piac alacsony ár követelményeit, de kompromisszum nélkül a minőség szempontjából! Az összes komponens kifejlesztése, tesztelése, bevizsgáltatása és gyártása a legismertebb európai gyártókkal együttműködésben történik.
A KELine® a komplett megoldás minőségének a garanciája. A szerelési  munkák jó minőségű elvégzését a „KELine® Authorized Installer“ szakembereken keresztül biztosítja. Ezek a szakemberek rendszeresen részt vesznek a továbbképzéseken, tanfolyamokon. A KELine® Cat.6A hálózatok kiépítését a „KELine® 10Giga Authorized Expert“ bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek végzik. A hálózatok tervezését az nemzetközi, európai és nemzeti szabványoknak megfelelően a „KELine® Authorized Planner“, vagy „KELine® 10Giga Authorized Planner“ bizonyítvánnyal rendelkező tervezők végzik.

A KELine® rendszerre 20 éves rendszergarancia biztosítható. A különböző rendszerekkel is együttműködő (interoperábilis) Cat.6A komponensekből épült kábelezésekre kibővített 25 éves rendszergaranciát biztosítunk. Ez például a Cat.6A rendszer esetében azt jelenti, hogy az összes szabványos átviteli alkalmazás, - beleértve a 10Gigabit Ethernetet  - működőképessége biztosítva van az egész garanciális időtartam folyamán.

A KELine® nemzetközileg regisztrált védjegy.

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató