Triton
Termékkategóriák
A gyártóról röviden

Cégünk 2002-óta kiemelt forgalmazója a TRITON 19”-os rack szekrényeinek. A cseh gyártású szekrények és tartozékaik kiváló minőségű, sorozatgyártásra kialakított rendszerben készülnek, amelyekhez a felső kategóriás szerszámgépek a Trumpf és Euromac gyáraiban készültek.

A késztermékeket porszórásos eljárással festik, amely magas mechanikus és vegyi ellenállást garantál, továbbá kemény, tartós felszínt biztosít. A festés előtt a fémfelszíneket tisztítják, oldószereket nem használnak. A színt nehézfém és krómösszetevők nélkül alakítják ki. A gyár szigorúan ragaszkodik az ökológiai megoldásokhoz az egész gyártási eljáráson belül. A termékeket újrafelhasználható nyersanyagokból gyártják. A festési technológia minimális hulladékkal és energia felhasználással, egy teljesen zárt rendszerben történik. Az összes keletkező hulladékot gondosan rendszerezik, és újrahasznosítják.

Az összeszerelés és a végső ellenőrzés a teljes gyártási rendszer egyik legfontosabb része, melyek lehetővé teszik a partnerek összehangolt, pontos és precíz kiszolgálását. Ezeknek a módszereknek alkalmazásán keresztül tudja a gyár garantálni a termékek végső minőségét, amelyek TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató