Aktuális webshop áraink a készleten lévő termékeinkre érvényesek, a készletről nem elérhető termékek áraival kapcsolatban keresse kollégáinkat.

MikroTik hírek előben a bécsi MUM-ról

 

A 2019-es évben a MUM szervezőinek helyszínválasztásai magyar szempontból duplán kedvezőnek mondhatók. Az év központi európai rendezvénye Bécsben kapott helyett és jelenleg is tart, de ha valaki mégis lemaradna róla, május végén Budapestre is újra ellátogatnak egy napra a szervezők. A bécsi kétnapos előadássorozat és kiállítás továbbra is ingyenesen látogatható, de előzetes regisztrációhoz kötött.  Az újdonságok, fejlesztés alatt álló termékek a tavaszi kiemelt rendezvényeken mindig központi szerephez jutnak, idén sem volt ez másként. Mindjárt ezekből szemezgetünk, de először egy kis kedvcsináló a jövőbeni alkalmakhoz:

És a fenti képre bizony nem fértek rá a terem másik felében ülők. Ez is jól mutatja, hogy az immár 13 éve működő #kockafesztivált (elnézést a szóhasználatért, a szó legjobb értelmében, pozitív jelzőként értem) szeretik az idelátogatók.

És akkor a várva-várt újdonságokról is essen szó. A lenti képeken Normunds látható, ő a Mikrotik munkatársa. Neki köszönhetjük az idei rendezvény megnyitó prezentációját amit a közeljövőben várható termékekről tartott.

LtAP

3 SIM kártyás modell, pl. vonatokba vagy buszokba ahol az eszköz beépített GPS által nyomon is követhető, valamint scriptekkel redundánssá is tehető több szolgáltató SIM kártyáit használva.

CCR sorozat upgrade

A CCR 1016 és 1036 sorozat ezentúl redundáns tápegységgel is elérhető lesz, hasonlóan a már megszokott CCR1009-7G-1C-1S+ és CCR1072-1G-8S+ típusokhoz. További érdekesség hogy az usb aljzat is teljes méretűre váltott, a stickek még kényelmesebb csatlakoztatósága így biztosított.

CRS326-24S+2Q+

A 3. negyedévére ígérik a 326-os sorozat SFP+ és QSFP+ portokkal szerelt modellváltozatát. Brutális áteresztőképesség RouterOS rendszerrel, nagyon várjuk!

Audience

A képen a MikroTik mesh megoldása látható, ami működésében meglehetősen hasonlít a Ubiquiti AmpliFi rendszeréhez. Dedikált 5Ghz rádiós gerinc köti össze az egységeket az épület pontjai között, így biztosítva a lehető legjobb wifis átvitelt a kliens eszközöknek akik roamingolva egy SSID-t használhatnak a pincétől a padlásig. PoE megtáplálási lehetőség, dupla ethernet port, RouterOS szoftver stb. Köszönjük Normunds!

A sor itt még nem ért véget, hamarosan újabbakat mutatunk be Nektek! Sziasztok!

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató