Aktuális webshop áraink a készleten lévő termékeinkre érvényesek, a készletről nem elérhető termékek áraival kapcsolatban keresse kollégáinkat.

Uniview kamerarendszerek a kínálatunkban

Az UNIVIEW kinálatában szereplő IP kamerák képminősége kiváló, mindegyik Starlight technológiát használ. Fix vagy varifokális, dome vagy csőkamera kivitel – minden igényt ki tud elégíteni. A Starlight technológia előnye, hogy nagyon kis fényviszonyok mellett is rendkívül jó minőségű képet láthatunk – a kritikus időszakokban gond nélkül lesz folyamatos a megfigyelés. A „hagyományos IP kamerák mellett természetesen megtalálható a kínálatban a fisheye kivitel valamint a forgatható PTZ kamerák széles választéka is.

A kamerák tulajdonságai közül külön kiemelendő, hogy mindegyik 3 streamet tud biztosítani, melyekből a másodlagos stream akár full HD (1080p) is lehet.

Az Uniview nevéhez köthető az Ultra 265 kódolás, mely a H.264 kódoláson túl a normál H.265 kódolásnál is kisebb sávszélesség és tárhely igénnyel dolgozik.

A 9 csatornás rögzítők igazi hiánypótló megoldások, nincs több fekete üres kép a jobb alsó sarokban.

Az ingyenes, magyar nyelvű EZ Station központi CMS szoftver az EZ View mobiltelefonos kliens és a 3 év gyártói garancia alapból jár a termékek mellé.

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató