Aktuális webshop áraink a készleten lévő termékeinkre érvényesek, a készletről nem elérhető termékek áraival kapcsolatban keresse kollégáinkat.

Változások cégünknél!

A koronavírus okozta járványügyi helyzetben szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünknél milyen változásokat alkalmazunk a hétköznapokban. A továbbiakban a szokásostól eltérő kiszolgálást tudunk biztosítani az Önök és dolgozóink egészségmegőrzése védelmében:

  • Személyes átvételre 2020-03-16-tól már csak az épület mellett található udvarban van mód (a bejárati ajtótól jobbra 10méter), az erre kijelölt területen, kerülve az egy légtérben tartózkodást. Ehhez, kérjük csengessen, majd várja meg kollégánkat a kapu előtt. Mindazonáltal szeretnénk mindenkit arra bíztatni, hogy válassza inkább a futárral történő kiszállítást, mely jellemzően 24 órán belül kézbesítésre kerül.
  • Munkatársaink a továbbiakban csak telefonon állnak rendelkezésükre, a személyes ügyfélszolgálatunkat határozatlan ideig szüneteltetjük. Elérhetőségeik a weboldalunkon megtalálhatók a munkatársak menüben.
  • Követve az nemzetközi ajánlásokat kérjük szépen, hogy akinek lehetősége van, kerülje a helyszínen történő bankkártyás vagy készpénzes fizetési módokat, helyette az azonnali utalást javasoljuk, mely néhány másodpercen belül teljesítésre kerül belföldi forint számláról belföldi forint számlára.

Köszönjük megértésüket!

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36 1 329 0842
+36 20 956 5585
sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2020 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató