Cégünk kibővítve tevékenységi körét, az IP alapon megvalósuló video megfigyelésre kínál kül- és beltéri megoldásokat egyaránt.
Jelen piaci viszonyok közt elengedhetetlen követelmény a versenyképes ár, valamint a magas színvonalú technológia és szolgáltatás, ezért rendszerünket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze.

A 2011-es év egyik kiemelkedő fontosságú feladata volt az Európai Unió támogatásával létrejött projekt keretében, Szerencs város térfigyelő rendszerének bővítése és fejlesztése. A projekt kivitelezésekor két felhasználási terület volt az irányadó: térfigyelés és rendszámfelismerés.
A térfigyeléshez a hálózati területen már jól ismert D-Link speed dome kameráit használtuk, amely típusok a Sziget Fesztiválon is bizonyították megbízhatóságukat.
A rendszám azonosításra fix nézőpontú, magas felbontású és jól paraméterezhető (zársebesség, fehéregyensúly stb.) kamerák szükségesek, ezért esett a választásunk az ACTi-ra, amely gyártó 2004 óta van jelen a piacon saját fejlesztésű és gyártású termékeivel.
A rendszer sajátossága, hogy mindezen eszközök kommunikációja vezeték nélküli technológiával ötvözve valósul meg, ami főleg Ubiquiti és MikroTik aktív és passzív eszközökből áll.

Szintén, még 2011-ben rendszerünkre sikeresen megszereztük az ISO 9001 minősítést is, melynek auditálását a TÜV Management Service végezte. Bemutató jelleggel létrehoztunk demo-pontokat, ahol érdeklődés esetén be tudjuk mutatni a kamerák működését, valamint a rendszerrel kapcsolatos kérdésekben is bővebb tájékoztatást tudunk adni.

Közvetlenül képviselt gyártóink

[o:gyartolink,acti corporation] [o:gyartolink,d-link]  

                 

Bemutató helyeink:
Inter Crown Europe Zrt. 1149, Budapest, Mogyoródi út 55.

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36309063854

sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2024 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató